Home / Despre Noi / Preturi / Contact                                                                                            Important de Stiut!

Piersic / Pret: 22,00 Ron

Piersicul este o specie putin adaptata la conditiile climatice, sufera iarna de pe urma gerului, dar poate asigura productii constante si mari vreme de 10-15 ani. Este foarte precoce, intra pe rod din anul 2-3 de la plantare, are o fertilitate mare, diferentiaza foarte bine fructele proaspete se pot consuma o mae perioada a anului.

SARUSI

Early Redhaven. Fructe de marime mijlocie (130  gr), sferice, cu pielita foarte fin pubescenta, culoare portocalie striata cu rosu carmin pe cea mai mare parte din suprafata. Perioada de coacere: II – III iulie.

 

SARUSI

Redhaven. Fructe de marime mijlocie sferice (130 gr), cu pielita foarte fin pubescenta, galben aurie, striata cu rosu carmin pe cea mai mare parte din  suprafata. Perioada de coacere: I August.

 

SARUSI

Turtit (Remeny). 25,00 Ron. Fructele sunt mari (100 gr), forma turtita, culoare alb-verzuie pe partea umbrita si rosu pe cea insorita, cu pulpa alba aromata. Perioda de coacere: I august.


SARUSI

Champion. Fruct sunt mari (150gr), forma globuroasa, culoare  alb galbuie, cu gust foarte aromat, cu pulpăa alba.
Perioada de coacere: II-III august.

 

SARUSI

Suncrest. Fruct sunt mari (150gr), forma globuroasa, culoare  alb galbuie, cu gust foarte aromat, cu pulpăa alba.
Perioada de coacere: II-III august.

 

SARUSI

Cresthaven. Fructe de de marime mare (150 gr), forma globuloasa, culoare galbena, acoperita cu rosu carmin pe 50 -70% din suprafata, cu gust foarte bun. Perioada de coacere: I septembrie.

 

SARUSI

Superba de toamnă. Fructele sunt mari, sferice, cu pielită alb - galbuie, rosie pe partea insorita, pe care se suprapun dungi si puncte de culoare visinie. Pulpa este alba de calitate superioara pentru masa. Perioada de coacere: III septembrie.