Home / Despre Noi / Preturi / Contact                                                                                            Important de Stiut!

Coacaz / Pret: 15,00 Ron (tufa) / 25,00 Ron (tija inalta)

Butasi arbusti fructiferi Coacaz tip:

- Tufa: alb, negru, rosu.

- Pomisor (tija inalta):

Alb "Blanka": Este un soi tardiv, fructele se matureaza in a doua decada a lunii iulie.
Ciorchinele sunt foarte lungi, cu multe bace de marime medie si culoare alba. Gustul este acrisor, aromat.

Negru "Fertodi 1": Arbust cu o coacere foarte timpurie. Se poate recolta in prima decada a lunii iunie.
Fructe de marime mare, baca lunga (5,5 cm). Boabele sunt de marime uniforma, coaja subtire, de culoare neagra stralucitoare. Pulpa mediu consistenta, gust placut, cu aroma specifica de coacaz negru. Tufa de forma sferica aplatizata.

Rosu "Jonkheer Van Tets": Soi foarte timpuriu, de obicei in a doua decada a lunii iunie este in plina fructificatie.
Este un arbust cu crestere viguroasa, cu lujeri erecti, cu multe ramuri laterale. Formeaza multi lujeri, avand o putere de regenerare foarte mare. Fructele sunt bace mari, sferice, rosii. Ciorchinele sunt mai lungi pe ramurile tinere si se scurteaza simtitor pe cele batrane. Gustul este acidulat, zemos.

Josta: Se coace la mijlocul lunii iulie. Fructele sunt mari, alungite. Marimea medie este de 2,4 g, cu diametrul de 14,6 mm. Gustul este placut, caracteristic, cu usoara aroma de coacaz negru. Tufa are crestere foarte viguroasa. Ramurile sunt fara tepi, asemanatoare cu cele ale coacazului negru. Productivitatea este buna, prin auto-fertilizare se asigura 62 % fertilizare a florilor.

SARUSI SARUSI SARUSI SARUSI