Home / Despre Noi / Preturi / Contact                                                                                            Important de Stiut!

Despre Noi

Pepiniera pomicola SARUSI a fost infiintata anul 1995 in localitatea Dorobanti, judetul Arad.. Avand in vedere ca in Dorobanti producerea de puieti pomi fructiferi este o traditie, ne-am gandit sa ii producem in cadrul unei pepiniere particulare, la un nivel profesional ridicat.

Producem diferite specii de pomi fructiferi: meri, peri, caisi, piersici, visini, pruni, migdali, diferite specii de arbori fructiferi, diferite specii de pomi ornamentali, diferite specii de trandafiri. Primim comenzi pentru altoire cu speciile si soiurile dorite de clienti, pentru infiintare de livezi de pomi fructiferi.

La cerere acordam asistenta pentru infiintarea, ingrijirea si intretinerea livezilor. Pepiniera noastra garanteaza investitii sigure si durabile in timp, gratie selectiei materialului de multiplicare cu provenienta controlata de catre Institutul National de Control al Semintelor si Materialului Saditor.

Echipa de conducere a firmei dispune de o experienta de peste 20 ani în domeniu horticulturii si peisagistice iar produsele comercializate corespund nevoilor si cerintelor pietei Romanesti si nu numai. Pepiniera care se intinde pe o suprafata de 12 ha, are ca obiect de activitate comercializarea pomilor fructiferi si a produselor pentru infrumusetarea si amenajarea gradinii.

SARUSI SARUSI SARUSI SARUSI

SARUSI SARUSI SARUSI SARUSI

SARUSI SARUSI SARUSI SARUSI

SARUSI SARUSI SARUSI SARUSI