Produse
Zmeur / Pret: 8,00 Ron
Fertodi Zamatos (Gustoasa de la Fertod): Este originar din Ungaria. Are o coacere semitarzie, Fructele sunt mijlocii sau mari, de forme conice rotunjite, rosii aprinse, intens aromate, gust armonios dulce acrisor, foarte bune pentru masa si industrializare. lanta viguroasa, cu drajonare foarte buna, are tulpini lungi erecte. Necesita sistem de sustinere. Se recolteaza esalonat incepand cu prima decada a lunii iulie.
Autumn Bliss: Este un soi cu fructificatie continua, fructificatia de vara este imediat urmata de fructificatia de toamna. Cele doua fructificatii aproape se suprapun. Maturarea incepe la sfarsitul lunii iunie si continua pana in luna octombrie,cu un apogeu in lunile iulie-august. Fructele sunt mari, tronconice, de culoare rosu aprins, cu pulpa mijlociu tare, cu gust placut. Este un soi foarte productiv, fructele se recolteaza relativ usor. Este bine ca dupa ultima recoltare sa se taie toti drajonii, fructele se formeaza pe drajonii de un an. Tulpinile de un an sunt foarte tepoase,drepte,lungi, pot sa atinga si 2 m inaltime. Ramurile roditoare sunt de lungime medie.
Malling Exploit: Zmeurul Malling Exploit este o planta iubitoare de lumina si fructifica bine in zonele colinare si premontane de la 200 la 800m altitudine, cu temperaturi medii anuale de 8-10C si precipitatii peste 700mm sau cu asigurarea irigarii. In general, fata de caldura are cerinte moderate, nu suporta bine caldurile mari de vara si nici temperaturile sub -18, -25C din timpul iernii. Insuficienta, cat si excesul de precipitatii au influenta negativa asupra cresterii si fructificarii, nevoia cea mai mare fiind in perioadele cresterii intensive a drajonilor, legarii, cresterii si coacerii fructelor. Cerintele zmeurului fata de sol sunt de asemenea moderate, PH-ul trebuie sa fie intre 5-6.5, solicita soluri lutoase, nisipo-argiloase, permeabile, revene si fertile, cu textura mijlocie. Fructele sunt mari de culoare rosu intens, pulpa este de consistenta medie. Are crestere viguroasa,rodeste abundent,necesita sustinere.