Produse
Cires / Pret: 22,00 Ron
Ciresul este un arbore ce atinge inaltimea de 15 - 20 m, mai rar ajunge sa aiba 30 de m. Pomul are o coroana circulara, sferica, crengile sunt in general scurte si groase. Coaja ciresului este friabila de culoare cenusiu roscata, tulpinile tinere au la inceput scoarta neteda urmand ca apoi scoarta sa devina zgrunturoasa. Frunzele sunt de formaoval alungita, zimtate pe margini si ascutite la capat. Lungimea frunzelor este intre 6 - 15 cm, iar latimea de 3,5 - 7 cm.
Bigarreau Burlat. Fruct : de marime mare (5 – 6gr), forma ovoidala, culoare rosie, cu gust foarte bun.
Perioada de coacere: III mai - I iunie.
Valerij Cskalov. Fruct de de marime mare (5 -6 gr), de forma ovoidala, culoare rosu inchis, cu gust foarte bun.
Perioada de coacere: III mai – I iunie.
Szomolyai Fekete. Fructele sunt mijlocii spre mare (5-6 gr), forma lata si turtita, culoare neagra, cu gust dulce si aroma unicata.
Perioada de coacere: I iunie.
Vega. Fruct de marime mare (6-8 g). Forma sferica usor turtita. Coaja tare, de culoare galben cu rosu, acoperit cu rosu marmorat. Pulpa tare, gust caracteristic, amarui.Perioada de coacere: II iunie.
Van. Fruct de marime mare, scurt cordiforme, de culoare roșu purpuriu cu pulpa pietroasă neaderentă la sâmbure. Perioada de coacere: III iunie.
Linda. Fruct sunt mari (7-9 gr), cordiforme, culoare rosu inchis, cu gust foarte bun.
Perioada de coacere: III iunie.
Germersdorf. Fruct de de marime mare (8-9 gr), cordiforme, culoare rosu-carmin, cu gust foarte bun.
Perioada de coacere: III iunie - I iulie.
Katalin. Fruct de marime de marime mare (8-10 gr), de forma sferica, culoare rosu inchis, cu gust foarte bun.
Perioada de coacere: III iunie - I iulie.